Ta kontakt på chat for veileding:

RELIC

Cryptoportalen presenterer: Relic App

Her går vi i gjennom simpelheten av appen RelicHer følger vi signaler direkte fra noen av verdens beste tradere med direkte API til Binance. Vet du ikke hva dette er?

Bli med på show Onsdager kl 21, eller chat med oss så hjelper vi deg i gang🌼

Lær mer, og kom i gang her

DAISY

Cryptoportalen presenterer: D.ai.sy

Daisy er verdens mest eksplosive folkefinansieringsprosjekt med fintech industien som lekeplass. Som en levende smartkontrakt på Blockchain, og med en partner som er leverandør av verdens beste AI trading systemer, er dette en evolusjon på hvordan tjenester og verdier utveksles.

Bli med på show Fredager kl 21, eller chat med oss så hjelper vi deg i gang

Lær mer, og kom i gang her

ZENIQ

Cryptoportalen presenterer: ZenIQ

Din mulighet til å styre alle dine banktjenester, selv i et 100% desentralisert økosystem, som i korte trekk betyr full bankkonto, IBAN og SWIFT, bankkort, og til og med intern exchange. Du har i tillegg mulighet til å minte en coin som betaler utbytte og ligger på ulike børser. Her er det ikke noen krav til KYC.

Bli med på show Søndager kl 21, eller chat med oss så hjelper vi deg i gang

Lær mer, og kom i gang her

Strategier for alle

For deg, og for bestemor!

Vi hjelper deg i gang!🚀

Gjennom disse løsningene får du muligheten til å frigjøre deg totalt fra dagens system, der du har full kontroll, minimale gebyrer og byråkratiske ledd (tenk alle etasjene i DNB du slipper å lønne). Du får 100% sikkerhet og eierskap i DIN egen BANK. Du får også muligheten til å la pengene dine vokse i noen av verdens beste trading og FinTech systemer.


Vi sitter klare for å veilede dere😀

.