Hva er blockchain og cryptovaluta?

 

 Her blir du klokere på hva blockchain og cryptovaluta er:Ser det er mange spørsmål rundt Cryptospace og om det er i det hele tatt verdt å se på. Deler gjerne et lite perspektiv fra den verdenen.

Fra Desember er Euro 100% Digital. Stor sentral bank i Europa som da eier hele Euro markedet. Har sett på og fulgt med Blockchain markedet i snart 10 år og perspektivet jeg sitter igjen med er at det er dumt å la være.
Blockchain teknologier fjerner alle intensiv for svindel i transaksjoner av data mellom 2 parter. Det sparer bedrifter en masse utgifter da ikke lenger det er behov for 3 parter som f.eks advokater, banker osv. Alt fra avdelingsledere på fabrikker til pizza budene, som nå leverer data/varer for selskap basert på Blockchain teknologier og droner f.eks.
Fintech er bare en ørliten fraksjon av denne teknologiens nytteområder. Enten vi liker det eller ikke, er den kommet for å bli. Den kommer også til å bidra til et kvantesprang i menneskers utvikling på alle plan.
Nå kommer det hundretusenvis av selskap inn i Blockchain verden som heller seller microfraksjoner av selskapet igjennom Tokens. Sparer bedriften penger, gir uavhengighet fra investorer og banker osv. Altså fordelene er uendelige og gir nå forutsetninger tilbake til SME verden rundt. Altså 2/3 av oss driver eller er ansatt hos små eller mellomstore bedrifter. Dette kan ikke stoppes, og bankene har selv ønsket en digitalisering av finanssystemene våres. Når selskap som Coinbase går på offentlige børser med mer verdi enn Equinor så har vi kommet over the Tipping Point. Neste på Børs er 4x mere verdt enn Coinbase💹. Money talks👊🏼
Det koster ikke 1 rødt øre å se eller prøve seg i Crypto markedet, mitt råd er å ta en titt på det, noe sier meg at vi ellers vil sitte igjen om et par år å innse at det var nå hverdagen vår med digitale verdipapirer, penger og avdelingsledere på din arbeidsplass.

Er du usikker på hvor du starter? Spør her da vel😉